Toată vina președintelui

În 2014 l-am văzut ca primul președinte care ne poate reprezenta cu adevărat. L-am văzut atât de bun încât în 2016 ne-am pișat pe el de vot și ne-am trezit cu roșcații peste noi și urcați în cârca președintelui.

Dar ne-am dorit să îi ardă, să le arate el cine este și să nu pună un premier de-al lor, deși asta îl obliga constituția. Voiam să fie Băse 2, să facă scandal, să țipe la toată lumea. Dar Klaus n-a fost genul. În realitate, trebuia doar să votăm și la parlamentare.

Oare nu suntem și noi de vină că Santa Klaus a trebuit să le tot acorde șansă cu șansă clanului de Teleorman? Oare toate oalele trebuie să se spargă în capul “neamțului”? Oare nu nevotul din 2016 a dus de fapt la mandatul slab al președintelui? Un președinte care nu a vrut să se ia în coarne cu pesediștii.

A fost mult prin vacanțe, a fost atât de lipsă în momentele cheie încât îți venea să mergi la Cotroceni să-i bați la ușă. Dar a tras cât a putut pentru Codruța, semn că nici până acum PSD nu și-a pus lacheu la DNA.

Haideți să-l votăm toți pe Barna acum iar la anul, la Parlamentare, să stăm din nou acasă, să mergem la munte sau la mall. Cu PSD-ul din nou în cârcă oare ne va putea salva cel de la Salvați România?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *