Începe EURO 2024

Azi e marea deschidere a turneului de fotbal EURO 2024, turneu găzduit în Germania. Din fericire sau depinde cum ne vom descurca, echipa națională de fotbal a României este și ea prezentă. Prima partidă va fi diseară, de la ora 22:00, între țara gazdă Germania și Scoția. Favorită clar Germania, dar Scoția a crescut frumos în ultima perioadă.

Unde poți urmări meciurile de la EURO 2024 în România?

PRO TV transmite turneul. Și probabil și pe Voyo, dacă ai abonament și nu poți fi în fața unui televizor, e bună și tehnologia mobilă. Nu lipsește Mihai Mironică printre cei care vor comenta meciurile. Este cel care ridică în slăvi echipa la 1-0 și o desființează pe modelul așa sunt românii, se îneacă la mal, când adversarul întoarce scorul. CSF…

Unde poți urmări detalii despre loturile naționalelor, meciuri, scoruri, statistici?

Eu mă folosesc de două aplicații de live score, FlashScore și SofaScore. Le recomand pe ambele. Flash e mai mult pentru cei care vor să arunce o privire rapidă pe scoruri și clasamente, Sofa e pentru avansați, statistici mult mai detaliate, note jucători, dinamica jocului. Bine, copiază și FlashScore mecanismul în ultima perioadă, dar eu m-am obișnuit cu Sofa.

Sau poți apela la aplicația oficială a turneului, o găsești în AppStore sau Google Play după UEFA EURO 2024. Am instalat-o și eu, dar nu prea am bijuterit-o. Dar găsești acolo știri, grupele complete, loturile naționalelor, stadioanele pe care se vor disputa partidele. Și, când va fi cazul, și rezultatele meciurilor și clasamentele.

Te poți juca cu previziunile

Eu am descoperit acum ceva timp un excel și l-am completat pe respectivul. Îl poți duplica și tu de aici. Dar există și în aplicația oficială sau pe site jocul Predictor. E mai fain vizual, îl puteți completa pe acesta. După preferințe. Mie mi-a ieșit o finală Olanda – Franța. Deși Olanda nu cred că are șanse. Mi-ar plăcea o finală Olanda – Spania, dar e foarte puțin probabilă și varianta aceasta.

Când joacă România la Euro 2024?

România face parte din Grupa E, iar luni are primul meci la Euro, cu Ucraina. Dacă vor să fie frați cu noi pentru că i-am ajutat în războiul împotriva Rusiei, ne vor da un 1-0 lejer, cât să facă rost de cele 3 puncte. Dacă vor să joace după adevărata valoare a loturilor, ne-o luăm cu cel puțin 3-0.

  • Luni, 17 iunie, ora 16:00 » ROMÂNIA – Ucraina (Grupa E, Munchen);
  • Sâmbătă, 22 iunie, ora 22:00 » Belgia – ROMÂNIA (Grupa E, Koln);
  • Miercuri, 26 iunie, ora 19:00 » Slovacia – ROMÂNIA (Grupa E, Frankfurt).

Cine câștigă Euro 2024?

După cum am zis și mai sus, în previziuni, mi-a ieșit Franța câștigătoare. E și principala favorită. Dar nu se știe de unde sare iar o Italia fără vedete ca să încurce calculele. La drept vorbind, strict pe vedete, Anglia stă cel mai bine. Dar vorbim de Anglia, veșnica perdantă. Deci, probabil Franța va lua anul ăsta cupa. Tu cine crezi?

În final, Hai România!

Mă poți urmări și pe Google News

Poate vrei să te uiți la meciuri de pe un televizor nou. Îl găsești AICI.

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *