M-am uitat la România – Belarus 2-1 pentru că și tu te-ai uitat

M-am uitat și la Andorra – România și am fost surprins că nu am fost singurul. Conform Pagina de media meciul a fost lider de audiență. Astfel că am decis să mă uit și la România – Belarus ca să nu fiu singurul român cu televizor care nu se uită la meci. Și ce am văzut în prima repriză?

Un Belarus care a pus tunurile sovietice ruginite spre poarta României timp de 10 minute. Apoi s-au trezit și ai noștri din tranșee și au marcat două goluri rapide. Primul gol a fost a lui Nicolae Stanciu direct din lovitură liberă, ajutat ce-i drept de o minusculă dar decisivă deviere. Minutul era 17. După încă 2 minute Burcă întinde piciorul cât poate de mult, ajunge la minge și mingea apoi se oprește în poartă. Și de aici întreaga repriză este o adevărată țurcă din partea ambelor echipe.

România – Belarus în repriza a doua și scorul final

Repriza 2 n-a fost cine știe ce pentru noi. Ne-a trebuit vreo 15 minute ca să ajungem cu adevărat la poarta lui Hamutovski din prezent. Alibec fu protagonist la două faze rapide, o bară și apoi un șut din afara careului mare destul de problematic pentru portar. După momentele astea două au urmat niște lufturi de tot râsul din partea ambelor echipe.

Apoi rușii cu drept de joc au avut câteva faze pe la poarta lui Ionuț Radu și au cam controlat tot meciul în repriza secundă. Au fost și câteva schimbări de ambele părți, cum se practică. Și cam atât până la final. Credeam eu. Numai că românul se lasă pe tânjală și primește un gol în minutul 86. A urmat și un moment complicat după minutul 90, cu un presupus penalty pentru bieloruși, dar tunul ruginit al Rusiei nu a apucat să mai tragă. România – Belarus 2-1 până la urmă.

În celelalte două meciuri din grupă scorurile au fost: Kosovo – Andorra (șoc) 1-1 și Elveția – Israel 3-0.

Ce urmează pentru România

Meciurile cu naționala din Kosovo și Elveția. Cu cei din fosta Iugoslavie vor juca tot în România pe 16.06.2023 și poate dă duamni duamni și vom face 9 puncte din 3 meciuri. Apoi cu Eleveția la ei acasă, pe 19.06.2023, dar deja se pot pune cele 3 puncte în dreptul elvețienilor.

Tu la ce meci te-ai uitat?

Și nu uita că mă poți urmări și pe Google News

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *