Au reapărut țigările Carpați și Snagov

Parcă mai auzisem de undeva, cumva că au reapărut unele dintre cele mai populare țigări de pe vremea răposatului, Carpați și Snagov. Și cred că de aici aveam senzația de deja vu. Dacă Snagov pentru mine nu reprezintă mai nimic, Carpați sunt țigările copilăriei. Nu săriți, nu fumam de mic, ci moșu’ era mare fan Carpați. Moșu’ îi ziceam eu tatălui.

Iar ieri am avut o senzație nostalgică aparte când am văzut întâia oară noile țigări Carpați. Mai ales că tot ieri s-a făcut un an de când moșu’ a decis că dincolo e mai bine.

Cât costă noile pachete de țigări Carpați? Habar n-am

Pentru că nu fumez nu mi-a trecut prin cap să întreb cât costă un pachet de țigări Carpați și nici pe eticheta cu prețul nu m-am uitat. Dar dacă chiar arde, no, pun o întrebare. Din ce am mai citit pe net, ar fi 18 lei. Deci, mai ieftine decât un Kent sau Dunhill, astfel că sunt ideale pentru cei care nu se pot lăsa de fumat dar nici nu mai vor să cheltuie o avere lunar. Bine, ideal e să nu fumezi deloc.

Designul pachetelor nu mai aduce deloc cu cele din trecut, doar un pic logourile, mai ales pentru brandul Carpați. În plus, au și nebuniile alea de imagini care chiar ar trebui să te pună pe gânduri înainte de mai aprinde o țigară. Bine, imaginea cu copilul mi se pare cea mai de groază. Dar se pare că mai mult ne sperie pe noi nefumătorii decât pe cei care-și ard plămânii și banii. Dar e altă discuție.

Tu ce brand din trecut ai redescoperit recent?

Urmărește-mă și pe Google News

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *