Lewis Hamilton la Ferrari. Practic, s-a transferat și el pe final de carieră la arabii din Formula 1

Poate nici vouă nu vă vine a crede, dar Lewis Hamillton a ajuns la vârsta pensionării deși fața îl trădează. A făcut de curând 39 de ani, iar de 2 ani este un atlet de pluton în formula 1.

Ferrari e disperată să mai producă un campion mondial. Ultima încercare a fost cu Leclerc și Sainz dar fără izbândă. Și nu cred că este vina piloților, ci a șefilor de echipă care pur și simplu au fost niște inapți. Poate nu o să vă vină să credeți, poate chiar ați și uitat că a fost la Ferrari, dar ultimul pilot câștigător de Formula 1 pentru Scuderia Ferrari este Kimi Räikkönen. A triumfat tocmai în 2007 și de atunci nimeni și nimic pentru echipa din Italia.

Sunt fan Ferrari la propriu de mic copil, când Michael Schumacher era șef pe trofee în Formula 1. Dar de atunci numai dezamăgiri. Iar acum Ferrari încearcă să dreagă busuiocul cu un pilot excepțional, dar excepțional până acum 3 ani, Lewis Hamilton. Britanicul se va alătura italienilor din 2025 când va avea 40 de ani.

Practic, și-a asigurat o pensie specială pe final de carieră.

Ferrari realizează o adevărată lovitură de imagine. Dar oare de imagine avea nevoie Scuderia sau de un nou titlu de campion la nivel de piloți? Căci, sper să mă înșel, dar Hamilton nu va mai putea câștiga trofee.

Pratic, continuă deciziile proaste luate la nivel de conducere de probabil cea mai iubită echipă de Formula 1.

PS: Drive to Survive se întoarce pe Netflix din 23 februarie.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *