Drive To Survive 2024 e acum pe Netflix

A apărut noul sezon din Drive To Survive, seria de pe Netflix care te face să crezi că Formula 1 e mai spectaculoasă și decât filmul Misune imposibilă. Deși, multe din cursele live par a fi mai plictisitoare și decât o declarație a lui Klaus.

Practic, în Drive To Survive pare că la microfon e celebrul Ilie Dobre, care vedea periculozitatea fazei și într-o aruncare de la margine de la centrul terenului. Daaar, asta nu e un lucru rău. Drăcia asta de serie, că documentar nu o poți numi, te ține lipit de ecran. M-am oprit să scriu aceste câteva rânduri, după primele 3 episoade urmărite. Și crede-mă, deși nu ești fan F1, Drive To Survive te va prinde. Și surprinde.

E practic motivul pentru care am dat și luna asta 50 lei pe abonamentul de Netflix. Căci, altfel, îl plătesc să stea alții pe el. Eu zic că merită. Tu te uiți?

PS: Surprinzător este faptul că, începând cu sezonul acesta de Formula 1, cursele vor fi televizate în România de către Antena. Nici ei nu zic care Antena. Nu se știe exact care. Sper ca măcar cursele să fie pe Antena 1, deși, atunci când eram acasă în weekend, mă uitam și la sesiunile de calificări. M-oi abona la plaforma Formula 1 TV și aia e.

Mă poți urmări și pe Google News

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *