HBO Max își schimbă din nou denumirea

Ne hotărâm și noi odată pentru totdeauna?

A fost HBO Go. S-a transformat în HBO Max. Va deveni Max.

Deși abia lansate, HBO Max și Disovery Plus deja vor dispărea. Sau se vor uni în Max din mai 2023. În România din 2024. Asta pentru că Warner Media și Discovery au devenit Warner Bros. Discovery. Deși se știa de mutare, nu prea pricep de ce ai schimba o aplicație de video streaming, HBO Go în HBO Max, ca acum să o duci în altă aplicație. Care aplicație va trebui integrată cu Discovery Plus, platformă de video streaming și ea proaspătă.

No, așa-i când poate ai prea mulți bani și tre să justifice toți angajații faptul că vin la muncă.

Cât va costa abonamentul Max? Mult

În momentul de față am subscripție pe HBO Max, preluată de la HBO Go. Cred că plătesc vreo 4 euro pe lună, dar nu am mai deschis aplicația de peste o lună. Noul cont probabil va fi mutat pe Max, dar cu abonamente considerabil mai sumpe. Astfel că mă voi dezice de încă o cheltuială în plus care în momentul de față e inutilă la cât accesez conținutul. Și astfel rămân doar cu Netflix, care și pe ăsta îl plătesc cam fără rost.

Conform profit.ro, Max nu va mai avea un singur plan tarifar, ci 3. Dacă acum primești totul în cei 4 euro, din 2024, pentru tot vei plăti 20 dolari pe lună. Cam mult.

– Max Ad-Lite (10 dolari pe lună) – două stream-uri simultane, rezoluţie 1080p, fără suport offline, sunet surround 5.1;
– Max Ad Free (16 dolari pe lună) – două stream-uri simultane, rezoluţie 1080p, până la 30 de descărcări offline, sunet surround 5.1;
– Max Ultimate Ad Free (20 de dolari pe lună) – patru fluxuri simultane, rezoluţie 4K Ultra HD, 100 de descărcări offline, sunet Dolby Atmos.

Decizia actuală este de a renunța la noua platformă atunci când se va lansa. Tu vei trece pe Max?

Mă poți urmări pe Google News

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *