Ce ne facem, maică, fără Facebook?

După o zi plină la muncă, pe la final de program decid să arunc un ochi pe Facebook să văd câte like-uri o mai adunat Facebookul de serviciu. Și pac. Nu mai sunt logat la Facebook. Intru și pe Insta. Pac și aici. Aici sunt logat, dar nu afișează nimic. Ca orice paranoia, nu mă gândesc că poate or avea ceva platformele lui Zuck, ci că cine știe ce rahat s-o fi întâmplat cu contul meu. Căci, da, mai primeam mesaje de la FB că s-a încercat conectarea la cont.

Dar nu mă panichez.

Apoi îl aud pe colegul de pe performance cum întreabă și el dacă-mi merge FB, că nu se mai poate conecta la conturi. Atunci mi-am dat seama că paranoia mea fu degeaba. Problema nu-i la mine.

Între timp vine și știrea zilei din sportul mondial, Simona Halep scapă de suspendarea de 4 ani, așa că trecem repede pe Twitter să savurăm vuietul produs de această informație. Și apoi am plecat spre casă.

Practic, am supraviețuit calamității de a nu avea acces la conturile de Facebook și Instagram. Am trecut pe Twitter. Glumă. Pe Twitter stau mai mult decât pe platformele lui Zuck.

Eu zic că, dacă era pe la mijlocul zilei, crizele de anxietate socială erau mai amplificate. Așa, au picat rețelele pe la 5 juma, ce să vezi, oamenii oricum se pregăteau de plecare de la job, erau deja gata pentru ultima țigară cu colegii, probabil au aflat acasă că nu au avut acces la FB și Insta.

Tu ce-ai făcut cât timp a fost picat Facebook și Instagram?

Mă poți urmări și pe Google News

2 Comments

  1. Nu mai are tetea facebook de 4 ani deja (si nimic altceva) si nu pot spune ca duc dorul.
    Chiar daca nu eram cine stie ce prezent acolo, de timpul respectiv am invatat tamplaria in regim hobby… Asta ca masura legat de cat timp se iroseste ca sa faca altii bani cu gandurile tale.
    Si am mai observat o chestie: intrebarea aia „La ce te gandesti?” te invita sa spui din prima la ce te gandesti, fara sa mai stai sa coci ideea in cap. De asta a ajuns practic… o galeata cu laturi bune de dat la porci si, de fapt, nici macar atat, ca n-are nici macar consistenta laturilor, ci-i doar o zeama subtire si curata la fata…

    • Pavel

      Pe partea personală nici eu nu mai folosesc Facebook. TikTok nu m-a prins. Pe Insta mai intru să mai văd câte un peisaj fain. Pe Twitter în treacăt. Dar am zile în care nu intru pe niciuna din aceste platforme. Și chiar nu moare nimeni. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *