Cum funcționează Google News?

Întreb pe bune că nu pricep. Nu pricep cum funcționează Google News ca agregator pentru propriul blog. După ce că le-a luat peste două săptămâni să-mi aprobe noul blog, a avut o perioadă în care îmi indexa toate articolele. Dar ușor ușor au dispărut toate de pe live și nici nu indexează altele noi. Doar unul singur a rămas, cel cu accidentul feroviar de la Galați. Și uneori mai apare câte unul și dispare.

Și nu înțeleg de ce nu indexează toate articolele astfel încât cei care au dat sau vor da follow să le și poată găsi. Că nu de asta se abonează, ca să citească ultimele articole? Interesant este că în dashboardul privat, articolele apar, deci preia feedul, dar de ce nu ajung și pe varianta live? Fac eu ceva greșit? Că am căutat pe Google și nu am găsit vreo rezolvare.

Ok, înțeleg, nu afișezi articolele pe feed-ul de recomandări ale utilizatorului că nu sunt de interes, dar dacă intră să vadă ce am mai scris un utilizator care mă are la follow, nu e normal să-i afișezi toate articolele? Adică mă urmărește, dar tu nu-i oferi tot ce scriu?

Mă repet, feed-ul îl citeștedoar că nu duce articolele și pe live. Deci, fac eu ceva greșit? Mai tre să fac vreo setare ca tu, dacă mă ai la abonați, să-mi și vezi articolele direct din Google News?

Nu uita, și tu mă poți urmări pe Google Newscă poate îl facem pe Google să-mi afișeze toate articolele.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *