Elon Musk și-a cumpărat țară

Elon Musk a ajuns cel mai urmărit cont de pe Twitter. Creșterea uriașă venind după ce a cumpărat platforma cu peste 40 miliarde dolari.

Cum a reușit Elon Musk minunea a fi cel mai urmărit? Prin cultul personalității. Și cu investiție minimă. Minimă după ce a plătit zecile de miliarde de dolari. Practic, a ordonat programatorilor ca tot ce ciripește el să apară în primul ecran atunci când deschizi aplicația. Sau site-ul din browser.

Am avut o perioadă când mă întrebam când are timp să tot stea pe Twitter, că-mi apărea non-stop când deschideam aplicația. Nu că nu scrie foarte mult, dar își și bagă forțat în față toate aberațiile. Practic, face ce făcea Ceaușescu și face orice dictator din zilele noastre: trebuie să se audă ce spune dictatorul. Doar vocea lui contează.

Încă puțin și va apărea ca prim tab contul lui și abia apoi să poți tu muta pe ce te interesează: tabul cu cei urmăriți sau cu for you.

E cert, cultul personalității la Elon Musk e la cote maximale. Atitudinea lui este asemănătoare cu a lui Donald Trump. Îl vedem președinte și pe african la 80 de ani?

Mă găsești și pe mine pe Twitter

Mă găsești și pe Google News

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *