M-am înscris în Top Blog doar ca să mă motiveze ceva să scriu mai des

topblog

Pasiunea pentru blog reînvie, moare, reînvie, moare. Așa e de ceva ani. Dacă nu moare de la sine, este omorâtă de probleme externe. Site mort din motive încă neelucidate.

De când l-am repus pe picioare încerc să mă țin de articolele în care trec în revistă ce s-a întâmplat în trecut, doar ca să rămân în priză, să deschid editorul zilnic. Încă nu am abandonat nici ideea să fac și niște clipuri scurte să le urc pe diversele platforme video.

Încă nu sunt pornit să scriu și articole mai ample, pe vreun anume subiect, dar sigur va reveni și momentul ăla. Iar pentru asta încerc să fiu cât mai prezent pe platformele de contorizare trafic sau poziționare. De ceva zile am reînscris blogul în ZeList, dar încă e în aprobare, probabil e cam moartă treaba pe acolo pe secțiunea asta. În schimb, ZeList Monitor e o chestie mișto și actualizată.

Dar, pentru că tre să fiu într-un loc mai vizibil și mai concludent, m-am înscris în TopBlog, un agregator de bloguri în care se afișează transparent traficul direct din Google Analytics. Pe luna ianuarie am avut un număr impresionant de 50 de unici.

În februarie creștem la 100 și ne (re)facem noi mari.

Mă poți urmări și pe Google News

2 Comments

  1. Mai degraba baga in rotrafic, de zelist nu stiu daca se mai ocupa cineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *