Facebook mi-a schimbat de capul său ziua mea de naștere

Îmi scrie azi o colegă nedumerită: Măi Pavel, hai că te întreb: ziua ta e pe 6 mai sau 29 iunie?

Și stau un pic, analizez problema, și o întreb de unde până unde 6 mai? Că ne știm de peste 3 ani, am mai sărbătorit la muncă ziua, nu prea avea noimă acel 6 mai, mai ales că mie îmi place să spun că m-am născut de ziua mea, vorba lui Pavel Stratan. Adică pe 29 iunie. De Sfinții Petru și Pavel. Asta, ultima, am dat-o pentru SEO. 😛

ziua de nastere facebook
ziua de nastere facebook

Și îmi răspunde, că așa am trecut pe Facebook. 6 mai. Total surprins. Ce 6 mai? Și anul 1973. Aoleu, încă un pic și ieșeam la pensie. De unde până unde? Cum? Pentru că eu nu mi-am ascuns niciodată ziua de naștere pe Facebook. Nici anul, nici ziua, nimic. Ba chiar las la liber să mi se zică la mulți ani, că nu oi fi vreun mare star să stau să aștept să primesc doar mesaje private.

Cert este că Facebook mi-a schimbat de la sine putere data nașterii. Sau poate vreun indian mi-o fi fost spart contul și singura modificare să fi fost asta? Habar nu am. Cert e că eu, deși mă repet, nu mi-am schimbat și nu mi-am ascuns vreodată data nașterii pe Facebook.

Vouă vi s-a mai întâmplat? Ați mai auzit pe altcineva plângându-se că Facebook i-a schimbat tam-nesam data nașterii?

PS: Mă bătea gândul să las 6 mai, să văd câte urări primesc. Ca apoi să schimb și să primesc și pe 29 iunie. Dar hai să nu fiu diabolic în perioda Paștelui ortodox.

Spor la drob.

2 Comments

    • Pavel

      Dar poate o activează Zuck automat cu 6 mai 1973.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *