Impresii la cald despre prima cursă de Formula 1 din 2024 – Grand Prix Bahrain

Mihai Morar nu are nicio treabă cu Formula 1. Bine că vorbește puțin.

Al doilea comentator, Cătălin Ghigea, care este din domeniu, fiind pilot de raliuri, este altceva. Mi se pare superior și celor de la Digisport.

În turul 10 Antena 1 ne bucură cu niște reclame. Și au mai fost întreruperi. Hai să întrerupem și meciurile de Liga Campionilor cu publicitate. Asta chiar nu mi-a plăcut. Nu strica spectacolul pentru bani. Ei, nu.

Până la urmă cred că-mi voi face cont pe Formula 1 TV.

Cursa

A început cu un mic clinci între Lace Stroll și Hulkenberg din care a rezultat intrarea la boxe a lui Nico Hulkenberg încă din primul tur.

Max Verstappen a plecat primul și acolo a rămas. Dar, din păcate pentru mine, ca fan Ferrari, Charles Leclerc pierde repede locul 2 în favoarea lui George Russell. În turul 7, Leclerc mai cedează un loc, trece pe 4 și pe 3 urcă Sergio Perez. Iar în turul 10 Leclerc mai pierde un loc, ajunge pe 5, fiind depășit de actualul viitor fost coleg de la Ferrari, Carlos Sainz. În turul 12 Leclerc intră la boxe și pică tocmai pe 14, dar nu pentru mult timp pentru că și restul piloților intră pentru schimbul de anvelope. E semn clar că Leclerc e pilot de un tur. Păcat.

Carlos Sainz a părut mai motivat, mai decis, mai entuziasmat de cursă, semn că vrea să demonstreze că merita păstrat și pentru următorul sezon de Formula 1.

Max Verstappen a câștigat fără probleme cursa. I se poate da deja titlul de campion și pentru sezonul 2024. Pe 2 a terminat Sergio Perez, tot de la Red Bull. Și pe 3 a încheiat Carlos Sainz de la Ferrari.

Abia aștept primul episod din noul Drive to Survive de anul viitor. Sigur vor găsi ei spectacolul din prima cursă de Formula 1 2024 Bahrain.

Ai văzut cursa? Ție cum ți s-a părut?

Mă poți urmări și pe Google News

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *