România este în optimi la EURO 2024

Iar așa ceva chiar este IN CRE DI BIL!

Înainte să înceapă Campionatul European de fotbal am pus 3-0 pentru Ucraina, 2-0 pentru Belgia și un 0-0 în ultimul meci din grupe, contra Slovaciei. Practic, România ar fi adunat un singur punct și nu ar fi marcat nici măcar un gol. Din fericire am nimerit un singur scor și unul a fost tocmai pe dos. Și iată-ne în optimile de finală a EURO 2024 după un 1-1 cinstit, frățește sau nu. Iar pielea de găină deja e prea puțin față de ce simt acum și ce am simțit în timpul meciurilor.

Iar cum am scris și după meciul cu Ucraina, îmi cer scuze băieților pentru că eu personal nu am avut absolut deloc încredere în ei. Nu, nu-i voi ridica în slăvi, pentru că nici după europeanul de tineret din Italia nu am făcut-o și bine am făcut, că nu a ieșit nimic mai bun după. Dar merită toate felicitările pentru modul în care au luptat. Da, echipa națională de la turneul din Germania chiar este echipa de suflet.

Nu știu ei mult fotbal, nu-s cei mai buni pe fizic, băi, dar au avut suflet. Rațiu cred că e întruchiparea sufletului. Dacă ar exista o transpunere fizică a sufletului, acest băiat merită să fie întruchiparea. Bravo, bă! M-ați făcut să urlu, să țip, să nu am stare o zi întreagă, să nu am răbdare până să înceapă fiecare meci. De meciul cu Slovacia nu mai zic.

Echipa de suflet, vă mulțumesc!

Ce o fi pe mai departe, nici nu mai contează. Ați depășit toate așteptările! Totuși, nu, să nu pierdeți cu mai mult de două goluri diferență indiferent cu cine veți juca în optimi!

Hai, România!

Bravo bă, renegaților!

echipa nationala a romaniei
echipa nationala a romaniei

Foto

Mă poți urmări și pe Google News

3 Comments

  1. nu a fost usor dar pana la urma a meritat tot efortul <3 hai Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *