Tu știi cum sună imnul EURO 2024?

Dimineață la Europa FM s-a dat imnul de la World Cup 90 și mi s-a cam făcut pielea de găină. Are ceva aparte. Te face să simți că a avut loc un eveniment special și peste ani. Dar voi cunoașteți imnul oficial de la EURO 2024? Nici eu. Până azi. Curios să-l ascult, l-am căutat pe Youtube.

Ca sound, e tot pe acolo cu cel de acum 4 ani. Dar nu-mi spune nimic. Nu-mi trezește nimic. Nici măcar un fir de păr de pe brațe. O fi el cu linii melodice moderne, dar poate nu sunt eu din filmul ăsta. Și nici mulți alții. Ca drept dovadă, deși e lansat de ceva timp, abia are 1 milion de vizualizări. Și la ce comunicare are are turneul ăsta, eu zic că e extrem de puțin.

Zici că-i spot creat pentru sponsorii turneului. Deși lucrez în marketing, plasările astea de produse ca nuca-n perete nu le înțeleg. Nu, nu cred că vreun copil și-a făcut poartă din pungile de la Lidl. Vorba unuia din comentarii: 30% Coca Cola / 40% Lidl / 30% Axe / 0% Fire.

Play și ascultă și zi-mi și mie ție cum ți se pare.

PS: Poate vreți să vă jucați de-a nostradamus, aveți aici un docs în care puteți pune ce scoruri credeți că vor fi în meciurile de la euro și vedeți cine va ieși campioană. Duplicați Google Docs-ul.

Hai România!

Mă poți urmări și pe Google News

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *