Așa arată socialismul în România

socialism
socialism

Cei mai mulți pensionari din România primesc undeva la 1.100 de lei pensie pe lună. Atât ia și maică-mea. De ce asta? Pentru că așa arată socialismul prost înțeles sau anumea înțeles așa. Așa-i supui pe oameni: nu le dai ca să trăiască semi-decent, le dai cu țârâita câte un ajutor ca apoi vei primi votul. Că uite maică, ei au mai dat câte ceva.

Dar cum trăiesc socialiștii în România? Pe burta plină. Un neica nimeni, cică lider PSD, habar nu aveam că e și mare influencer pe TikTok, se laudă că la restaurantul lui unde poate mânca orice votant de trandafir roșu, un burger acoperit cu foiță de aur costă doar – DOAR – 250 lei. Practic, un sfert din pensia minimă din România. Sau cât e ajutorul oferit odată la 3 luni. DOAR 250 lei e ajutorul, DOAR 250 lei e și burgerul psd-istului. Doar.

Veți spune că asta se întâmplă și afară. Da, dar asta nu înseamnă că e și normal. Neica nimeni ăsta peste câteva luni va merge îmbrăcat cu un tricou de 30 de lei prin sate, va îmbrățișa băbuțe care nu au o firimitură de pâine în casă, va promite lapte și unt unor persoane care trăiesc doar pentru că încă mai respiră pentru a primi votul. Apoi el se va dezveli de pielea de politician iubitor de popor și va înfuleca din burgerul lui de DOAR 250 lei. Ipocrizia mamii ei de ipocrizie.

Bine, și Ceaușescu înfometa lumea și el trăia în palate cu 20 de camere și băi acoperite în aur, de ce să nu învețe și politicienii contemporani de la cei mai buni?

Hai sictir, politică.

Mă poți urmări și pe Google News

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *