Ciucu mai merită un mandat doar pentru Parcul Liniei

În weekend am luat la pas zona Drumul Taberei – Militari. Am trecut pe lângă Parcul Moghioroș, zona Pieței Drumul Taberei, inclusiv în Plaza România, mall care era extrem de aglomerat față de cum îl știam eu. Și surpriza cu adevărat plăcută abia apoi a urmat când am traversat puțin din noul Parcul Liniei.

Am trăit 8 ani în zona Drumul Taberei și în tot acest timp zona aia a fost un dezastru. Acum totul parcă a fost construit de la 0. Arată a nou, organizat, curat. Nu tu șantiere fără noimă, nu tu haos, nu tu blocaje în trafic. Zona pieței arată excelent. Zona asta chiar a prins viață.

Daaar, cel mai mult m-a impresionat Parcul Liniei. Zona era infectă. Și nu este un cuvânt mare. Era de Doamne ferește. Mizerie, gunoaie, zonă neasfaltată. Groznic într-un perimetru cu Afi Cotroceni, Plaza și Cora. Deci, teoretic zonă dezvoltată. Toată zona aia era tăiată de o linie de cale ferată dezafectată. Acum arată a civilizație occidentală. Și plină de oameni.

Daaar, și mai mult m-a impresionat… că s-a anulat practic o stradă pentru mașini pentru a se uni un părculeț cu parcul mare. În mijlocul străzii, să zic așa, era un loc de joacă. Pe o parte și pe alta erau străzi pentru circulația mașinilor. Ei bine, acum strada dinspre Cora a devenit pietonală. Mă jur, m-am șocat.

Era o stradă mega-aglomerată, stăteam în giratoriul ăla și câte 10-15-20 de minute, a fost pur și simplu transformată în stradă pietonală, rămânând pentru mașini, doar strada dinspre blocuri. Șocant. A îndrăznit un primar să scoată mașinile de pe stradă dintr-o zonă și așa mega-aglomerată? Bravo, Ciucule! Sincer, bravo!

Ei bine, Drumul Taberei – Militari chiar s-a schimbat în bine. Și totul în nici 4 ani. Dacă 8 ani cât am trăit eu acolo nu recomandam nimănui să se mute acolo, acum m-aș muta eu la loc.

Și da, doar și pentru Parcul Liniei Ciprian Ciucu, actualul primar al Sectorului 6, merită încă un mandat.

Semn că ține de om să faci treabă, nu de partid.

Sursa foto. Că eu prost, n-am făcut nicio poză.

Mă poți urmări și pe Google News

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *