Cum alegi cel mai bun loc din avion?

Pentru cei care ați zburat mai mult ca mine, care este cel mai bun loc din avion? Mai exact, cum alegi un loc să fii sigur că e cu fereastra bine poziționată?

Mi-am făcut check-inul pentru zborul de joi și m-am bucurat că mi-au dat din start un loc la geam. Faza este că nu întotdeauna știi unde este și mini-fereastra, iar mie îmi place al dracului de mult să mă uit pe geam în timpul zborului. Da, inclusiv când zbor noaptea arunc ochii des că nu se știe niciodată cum traversez un super oraș super luminat. Am două plăceri copilărești: mă bucur de fiecare dată când ninge și când zbor să admir ce se vede sub avion.

Și e al naibii de frustrant când bifezi loc la geam, mai dai și un ban în plus și când te așezi să fie de fapt fereastra în dreptul scaunul din față. Păi eu pentru ce am plătit bobițule?

Am căutat pe net, dar nu m-a convins niciun articol. Că loc bun e în față, că loc bun nu e lângă toaletă, dar loc bun și sigur la fereastră este? Îl poți alege din harta pusă la dispoziție de compia de zbor?

Zbor cu WizzAir către Edinburgh.

PS: Poza este făcută de mine. Știu e superbă. Zburam spre Madrid. Da, mă poți urmări și pe Instagram.

Mă poți urmări pe Google News

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *