Oare să-mi cumpăr Renault Arkana?

Nu știu de unde vine numele Arcana, dar știu că toți cei care îl aud pentru prima dată spun că e foarte interesant. Ca nume de familie, ar fi atât de rar încât este principal doar în satul din care mă trag, Rotunda. Da, până și numele satului este unul interesant.

Este o hartă a numelor de familie care spune că există într-o singură zonă din România numele Arcana, v-am zis mai sus unde. Și mai există o altă hartă care spune că sunt familii cu numele Arcana în 15 localități, dar tot Rotunda e baza. Probabil unde mai apare câte-o familie Arcana, a dezertat din Rotunda, precum și eu, care acum aparțin de București.

Dar mi-aș lua Renault Arkana?

Nu sunt fan mașini, când m-a întrebat un coleg ce motor am la mașină, i-am răspuns: de mașină. Dacă mă mai întreabă acum oricine ce motor are mașina, același va fi răspunsul.

Ca brand de automobile, singurul care pot spune că-mi place este Mazda. Au mașinile alea un aspect aparte, iar roșul ăla metalizat este ce trebuie pe o mașină. Dar nu aș da cu zecile de mii de euro acum pe un automobil. Apoi, ca mașină individuală ce-mi place, din gama premium-lux, este BMW X6. După cum am mai zis, așa mi-am denumit zona vault din Revolut: X6. Stați liniștiți, am adunat probabil cât pentru un prezon.

Nu știu vouă, dar sunt câteva mașini care sunt desenate în stilul X6. Așa-mi pare și Renault Arkana. Dacă le pui una lângă alta, nu am văzut decât în poze, par din același film, par făcute de aceeași mamă. Deci, practic, dacă mi-aș cumpărat Arkana, mi-aș îndeplini visul. Îi lipesc eu pe spate un X și un 6.

Și pare mașină foarte bună, e tot mai prezentă pe străzi. Inclusiv săptămâna asta am văzut 2-3 pe zi. Sau poate îmi sar în ochi pentru că îmi poartă numele?

Astfel că, oare să-mi cumpăr și eu un Arkana?

Saaau, poate se autosesisează careva și mă fac cei de la Renault brand ambassador Renault Arkana. Nu?

Și atunci, când voi fi întrebat ce mașină conduc, o să răspund cu mândrie: Un Arkana.

Mă poți urmări și pe Google News

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *