Tu cum speli mașina?

O perioadă mergeam la spălătoriile cu personal, doar că uneori dura și 2 ore așteptarea așa că am renunțat. Aș prefera și acum să nu spăl eu, nu că sunt prea cu moț, dar la interior pur și simplu băieții o curățau mai bine. La exterior mi foarte lejer să-i dau două jeturi și să fie ca nouă.

Doar că de ceva timp aleg să merg la spălătoriile auto self service. Am lângă mine una, mă cam supără că în scurt timp un jeton de la 3 lei s-a făcut 5 lei, dar m-am făcut și eu mai eficient. Nu o mai lălăi cu furtunul în mână, iar rezultatul e mulțumitor. Nu e întotdeauna acea spumă consistentă și asta mă face să-mi pun întrebări. E deschisă non-stop așa că pot merge și noaptea când e mai liber. Un avantaj.

Interesant este că în Roman am găsit spălătorie și cu 2,5 lei jetonul. O fi apa mai scumpă în București, nu știu ce să zic.

Mă ajunge doar spălatul pe exterior vreo 20 lei – clătire – spumă – spălare – spălare 2. Interiorul depinde cât de curată vreau să arate. Deci vreo 30 de lei o spălare-curățare a-la-carte.

La spălătoria auto cu personal dădeam vreo 40 de lei interior-exterior, dar știam că ieșea sigur mai curată. Bine, acum depinde și de spălătorie, că am dat și peste cazuri în care jegul a fost mai mult întins decât îndepărtat.

PS: Am fost în seara asta la spălătoria auto self service, doar exterior, pe modelul de mai sus – clătire – spumă – spălare – 15 lei.

Tu ce alegi, să speli mașina singur sau la cele self service?

Sursa foto: Bing Image Creator

Mă poți urmări și pe Google News

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *