Tu la ce te mai uiți la TV?

Eu nu mă ascund după deget, că vai, nu mă mai uit la TV. Daaar mă uit din ce în ce mai rar la un show TV de la vreun post din România. Dacă în trecut, mai bine de 5-6 ani în urmă, mă uitam frecvent la Românii au Talent, Vocea României sau Masterchef acum, în ultimii 2-3 ani, nu m-am uitat nici măcar o secundă la emisiunile difuzate de PRO TV. Și extrem de puțin la Chefi la cuțite. M-am mai uitat la Asia/America Express, dar și aici extrem de rar.

Practic, constant, să zic o dată pe lună, mă uit când prind Las Fierbinți. Știu, știu, serial prostesc, joc mediocru. Vin de la țară, și credeți-mă că realitatea diluată. La țară se întâmplă muuuult mai multe.

Marți seară fu la fotbal, am băgat un duș după și apoi așteptam meciurile de Champions League. Doar că mai erau câteva minute. Spre 30. Am căutat să mă uit la ceva, că poate o început grila de primăvară pe TV. Am dat de Power Couple pe Antena 1. M-am uitat 10 minute, să zic. Nu știu, dacă acum 10 ani poate mă prindea, era cu măscăreli, era cu show, era cu plânsete și pariuri, marți am schimbat pe Digi 4K înainte de a începe meciul. Practic, nu m-a prins.

Cu toate astea, românii încă se uită taaare mult la TV.

O fi de la bătrânețe sau chiar nu mai e nimic la TV care să merite să pierzi timpul? Tu la ce te mai uiți la TV în afară de fotbal și Netflix? Concret, show TV de la o televiziune românească.

Mă poți urmări și pe Google News

2 Comments

  1. Am văzut jumate de serial din Las Fierbinți și parcă m-aș uita la Românii au talent că am înțeles că începe curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *