A început noul Chefi la cuțite

Aseară, venind de la tura de alergat, am deschis TV-ul. Cum pe Digi 24 iar se vorbea despre cine va candida pentru PSDNL la primăria capitalei, am navigat spre alte canale. Dau de Chefi la cuțite pe Antena 1 și mă opresc pentru câteva minute, cât să-mi prepar ceaiul de seară. Era într-un moment în care era prezentat unul dintre cei 4 noi chefi, din acest sezon sunt 4. Apoi duș și am prins un moment cu ei gătind pentru amuletă. Apoi l-am sunat pe fratele de ziua lui și am prins apoi un moment cu Varză. Pe urmă am prins și un pic din jurizarea lor. Parcă și un concurent.

Cine sunt noii chefi?

Conform Paginademedia, în sezonul cu numărul 13 se alătură Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ştefan Popescu şi Chef Orlando Zaharia.

După nume nu-mi suna nicunul cunosc, pentru că da, eu am o problemă cu reținerea numelor. În schimb, 3 dintre ei îmi păreau cunoscuți vizual. Abou Zaki, care, în ciuda numelui, e născut la Piatra Neamț, practic nemțean de-al meu. Are și o stea Michelin. Ștefan Popescu l-am mai văzut pe la Chefi. Și pe Orlando Zaharia. Singura față care nu-mi părea cunoscută e cea a lui Alexandru Sautner, daaar care pare a fi și cel mai experimentat și demn de un chef având restaurante și Gioelia, locul din Centru Vechi unde se opresc mai toți turiștii vara.

Cu toate astea, cel mai puțin integrat, cel care mi s-a părut cel mai din afara show-ului de televiziune a fost ultimul dintre chefi, Sautner. Serios, pe modelul Bontea, dar parcă era stingher pe lângă ceilalți 3 bucătari care păreau de-ai casei. Glumeți, puși pe șoti, foarte deschiși între ei. În schimb Sautner parcă avea momente în care se întreba eu ce caut aici?

Mă repet, totul la o primă vedere și o concluzie pentru cele maxim 30 de minute vizionate. Și alea pe bucăți. Nu m-ar mira să devină de fapt cheful suprem în emisiune.

Impresii la rece după maxim 20-30 de minute urmărite

Mă așteptam să fie un impact negativ mai mare având în vedere lipsa celorlalți 3 chefi consacrați, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Dar nu. Ba chiar mi s-a părut o atmosferă mult mai destinsă, mult mai vizionabilă, mai agreabilă. Nu m-am mai uitat de ceva sezoane constant la emisiune, deci clar mă plictisisem de formatul vechi, dar aseară părea altceva. Acum, dacă e doar impresia mea, pentru că eu am cam sărit niște sezoane, nu știu. Dar, per total, nu mi s-a părut că se simte lipsa foștilor. Bine, probabil mai intens e pe jurizare și mai intens va fi în echipe și acolo să fie ceva ceva, dar experiența se câștigă cu timpul, inclusiv din partea noilor chefi.

Diseară, dacă nu uit, mă mai uit un pic. Evident, după tura de alergare.

Mă poți urmări și pe Google News

1 Comment

  1. neahh nu prea mai merge, e prea fortata situatia trebuia doar sa se opreasca si cam atat, e un fel de iumor lungit la infinit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *