Cine a câștigat America Express 2023?

America Express este cam singura emisiune TV la care mai arunc ambii ochi când am ocazia. În rest, doar meciuri de fotbal, Formula 1 și sărituri cu schiurile. Și din când în când o juma de ochi pe Netflix.

Da, știu, am televizor, am și cablu tras, csf, sunt demodat. Tu platforme de streaming fără număr dar nu te uiți la televizor?

Așa. Despre America Express acum. Nu mai știu toate echipele participante de anul acesta, dar știu că am fost uimit când am aflat că prima echipă eliminată a fost cea formată din fostele gimnaste Diana Bulimar și Larisa Iordache. Fiind sportive, să pierzi o cursă bazată chiar pe abilitățile sportive, te cam surprinde. Apoi, nu am auzit de toți cei au luat startul. Și nici acum nu-i știu după nume sau nume de scenă. :))

Ce echipe mi-au plăcut în America Express 2023

Andrelele pentru că au fost mega-bătăioase. Scărlătescu și Doina Teodoru pentru că au dus departe competiția deși nu mă așteptam ca bucătarul să ducă mult. Și mi-a mai plăcut de Bordea și Cortea. Pentru mine Bordea e cel de la Capatos, deci nu prea pozitiv în ochii mei. Cu toate astea, ca echipă au avut devotament, au fost amuzanți, au făcut din America Express un show mai show.

Cine a câștigat?

Duminică, pe Antena 1, parcă e ultima editiție din acest sezon, dar la cum au decurs până acum ostilitățile, cred că echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea vor câștiga ediția 2023.

De ce scriu cancanul ăsta? Doar pentru a mă lăuda că da, eu încă mă uit la televizor. Știu, tu nu asculți nici manele, nu te uiți nici la TV. Nici eu prima parte.

PS: Se pare că Bing Chat a aflat cine a câștigat America Express 2023. Da, așa cum simt și eu, Bing știe deja că Bordea și Cortea au câștigat competiția.

PS2: Vrei să vezi și tu marea finală pe un televizor? Comandă unul de AICI!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *