Cronică de meci – Manchester City – Manchester United – Premier League

Uitându-mă la primul 11 a celor de la Manchester United, m-a descumpănit, singurul lor jucător în formă, Rasmus Højlund, nu juca. Nu doar el, practic, juma din cei care puteau fi titulari, nu puteau juca. Și la ce să mă aștept? La o înfrângere clară a celor de la ManU.

Și totuși…

Meciul

Nimeni, nimic. Șut de pe la 20 de metri a lui Rashford, bară-goool. Și era doar minutul 8. După acest minut, City a luat în proprietate mingea și a stat numai lângă poarta lui Onana. Dar, doar Foden și-a trecut locul în statistici cu o ratare mare. Șut din lateral, scoate cu un picior Onana. Pe contraatac Rashford și-a bătut joc de două faze. Dacă a gol a șutat excepțional, pe contraatac nici nu a reușit să facă un stop banal.

Vine minutul 32, un pic de haos în apărarea lui United și un șut din vole a lui Rodri este scos in extremis de Onana. Văzând reluările, cred că portarul lui United putea prinde mingea. Dar îi place lui spectacolul.

Și apoi meciul se stinge.

Dar vine minutul 45, pasă în fața porții pentru Haaland, 2 metri de poartă, nimeni în fața lui, nici măcar portarul Onana, și marele fotbalist trimite peste poartă. Și eu deja mă pregăteam să formulez faza pentru egalare. Chiar incredibilă ratare.

Repriza a doua

A doua repriză începe tot cu City la minge. Dar nimic important până în minutul 50 când Onana scoate din nou spectaculos un gol ca și făcut.

În minutul 55 din nou Rashford nu se descurcă cu o minge, iar pe recuperare obiectul muncii ajunge la Phil Foden care trăsnește și el mingea de pe la 17 metri și se face 1-1. Și de aici totul a fost natural. Doar City a ținut de minge, dar fără istoric. Asta până în minutul 80 când același Foden face 2-1. De data aceasta gol din careul de 16 metri.

Vine și minutul 91 când a venit și momentul ca Haaland să marcheze. Totul după o bâlbă a lui Amrabat. Preia Rodri, o paseză norvegianului și acesta doar trimite mingea în poartă. De remarcat că Haaland nu a existat în acest meci.

Final. Machester City – Manchester United 3-1. Total meritat.

Mă poți citi și pe Google News

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *