Joc la loto online

Am mai zis pe aici că mi-ar plăcea să iau potul cel mare la Loto 6 din 49. Și o mai zic și în viața reală. Evident că primesc clasica întrebare: Da’ joci ca să câștigi?

Da, joc, dar dacă nu aveam biletul la mine, nu aveam cum să dovedesc. Dar acum totul e mai simplu, pentru că joc loto online. De ceva timp Loteria Română prin parteneri externi oferă posibilitatea să cumperi bilete pentru jocurile lor. Eu bag doar 6 din 49.

Cum joci la loto online?

Sunt două posibilități.

  1. Prin aplicația amparcat. Da, ciudat că printr-o aplicație pentru parcarea în București poți juca la loto, dar cine sunt eu să contest această alegere?
  2. Prin siteul joacaloto.ro. Nu, nu direct pe site-ul Loteriei Române, care s-a relansat, ci tot printr-un partener extern. De ce? De ce să nu trăiască și alții. Bănuiesc că puteau achiziționa modulul dezvoltat de către cei de la joacaloto.ro și să se fi putut achiziționa bilete direct pe loto.ro, dar așa e cu statul român…

Eu folosesc a doua varintă pentru a juca online. Site-ul e curat, ușor de navigat, intuitiv. Poți juca simplu și ce-mi place este că păstrează istoricul comenzilor și chiar poți replica variantele deja achiziționate. În plus, după extragere te informează pe email asupra numerelor extrase și a celor pe care tu le-ai jucat și eventual extras. Și dacă ai câștigat, subiectul mailului începe cu Felicitări! și începe să-ți bată inima tare. Ca apoi să vezi că ai prins 3 numere și primești 30 de lei. Buni și ăia.

Tu ai jucat la loto online?

Mă poți urmări și pe Google News

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *