Rapid – FCSB 4-0. Cronica unui meci nevăzut

Așa cum spune și titlul, nu am văzut meciul. Mă așteptam la acest deznodământ, FCSB fiind o echipă foarte slabă. E pe primul loc doar pentru că Rapid și CFR au început greu campionatul.

Eu nu am crezut niciodată că FCSB va câștiga campionatul. De ce? Pentru că Gigi Becali.

Nu mă uit la Liga 1. De la faza în care nu ratam niciun meci a Stelei/FCSB, acum nu mă mai uit deloc din proprie inițiativă. Dar știu că FCSB nu va mai lua campionatul atât timp cât Gigi Becali nu va sta în banca lui. Nu ai cum să vrei să câștigi campionatul și tu să nu ai un atacant în lot. NICIUNUL. De ce s-a supărat el pe Compagno, doar el știe. FCSB nu ajunge la poartă.

Mai merg la un prieten să ne uităm la meciuri din alte ligi, dar preferă să mai țină și pe cele din Liga 1. Era Farul – FCSB. Pur și simplu s-au chinuit steliștii. De ce? Florinel ajungea lejer cu mingea în careu, dar nu avea cui să paseze. De ce? Pentru că a decis Gigi că nu au nevoie de atacant. Și am mai prins câteva minute dintr-un meci, nici nu mai rețin cu cine juca FCSB. Și a fost exact aceeași istorie, Olaru, Coman sau Băluță nu aveau cui să paseze în zona centrală a careului pentru că nu exista atacant.

Atât timp cât face omul din lojă echipa și schimbările și decide inclusiv lotul, FCSB nu va mai lua vreodată campionatul. Și da. Nu am crezut niciodată că FCSB va fi campioană în acest sezon de Liga 1. Pentru că acele multe puncte s-au subțiat instant după înjumătățire și înfrângerea de aseară. Mai concret, același prieten de mai sus mai pune și la pariuri, iar recomandarea mea dintotdeauna e cea din screenshotul de mai jos:

La Rapid totul se construiește mult mai așezat

Și de aceasta au rezultate. Au echipă competitivă pentru Superliga noastră. Au vreo 3-4 atacanți care chiar și marchează. Pe zona de fund mi se pare că stau mai slab, dar când marchezi câte 3-4 goluri pe meci, poți lua 2 că tot câștigi. Vorbesc strict din ce văd pe statistici. Îmi place să analizez meciurile pe Flashscore mai nou. :)) Bravo lor și bravo în special lui Șucu. Ar cam avea ce învăța Becali de la acționarul Rapidului. Dar îi spune prim-credinciosului țării cineva ce să facă?

Concluzia e clară: Rapid va fi campioană. Puneți toți banii pe Rapid.

Mă poți urmări și pe Google News

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *