Tu cum mai stai cu ceasul biologic?

Când eram mic, inclusiv în școala generală, dacă mă lăsai să dorm 24 de ore, atât dormeam. Erau dimineți în care geamănul era cu rucsacul în spate și eu nu reușeam să mă ridic din pat. Cu timpul, m-am mai dereglat. Iar acum sunt dereglat.

În timpul săptămânii de lucru, am alarma setată pentru ora 7 și în 4 din 5 dimineți mă trezesc înainte de a începe a suna. N-ar fi asta o problemă, e în timpul săptămânii, ajung la birou la timp, mult prea la timp uneori. :))

Problema e în weekend sau în zilele libere, atunci când, deși nu am alarma setată, sună ceasul biologic. Da, chiar și în weekend mă trezesc la 7. De exemplu, azi, prima dată când m-am uitat la ceas era 07:15, deși la somn m-am pus după ora 00:00. Ieri nici 7 nu era. Mâine e liber din nou și mai mult ca sigur, dacă nu merg să beau toată seara, tot la 7 sunt sus. Și mă frustrează maxim. Nu stau la țară, nu am de prășit în grădină, de dat la găini de mâncare, aș putea dormi și eu mai mult. Aș putea…

Bine, mai stau în pat, mă mai învârt de pe stânga pe dreapta, dar în foarte puține cazuri mai adorm la loc. Și atunci ceva de genul juma de oră.

Tu cum stai cu ceasul biologic? Te trezești o dată cu găinile și în timpul săptămânii?

Mă poți urmări pe Google News

Sursa foto

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *