De ce nu avem mai multe televiziuni 4K în România?

Mă uit acum, în timp ce scriu aceste rânduri, la meciul de Premier League Manchester City – Chelsea Londra pe Digi 4K. Imagine splendidă, meci așa și așa.

Am pachetul 4K de la Digi dacă tot am televizor Ultra HD, daaar, deși am pachetul de vreo 5 ani cred, în momentul de față sunt doar 3 televiziuni 4K în grilă: Digi 4K, de care deja am zis, Eurosport 4K și Love Nature 4K.

Și mă întreb, dacă tehnologia Ultra HD 4K are deja vreo 8 ani de când e în mainstream, de ce televiziunile nu au îmbrățișat această tehnologie? De ce doar 3 televiziuni 4K? Mă gândesc la un PRO TV 4K, eventual. La Antene nu mă gândesc că și așa au trecut la varianta HD când și Nașul TV era în HD.

PS: Am dat o căutare acum pe Google, i-am întrebat pe Copilot și Gemini și am aflat că ar mai exista Travel Mix 4K și Prima 4K. De ce nu face un bine Digi să le introducă în grilă? Ntz, ntz, ntzzz.

Găsești aici televizoare Ultra HD 4K.

Mă poți urmări și pe Google News

3 Comments

  1. Pentru ca infrastructura din spate, de transport, e foarte scumpa.

    • Pavel

      Da, poate fi și asta. Dar au trecut ceva ani de când s-a lansat tehnologia și parcă e adoptată foarte greu. Până la urmă pot face și ceilalți ce fac cei de la Digi 4K, retransmit imaginile realizate de alții și tot e un început.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *