Nu mai bine s-ar comasa PSD cu PNL?

Dacă eu sunt zăpăcit de toate comasările lor, săracii bătrâni care și așa sunt mai ușor de zăpăcit, ce să mai înțeleagă?

Comasează alegerile. Pe unele le mută. Au și liste comune de candidați. Dar candidează și pe liste proprii. Unde se vrea, se merge și cu USR. Nici AUR nu sunt excluși din alianțe la alegerile locale. Vorba unei doamne dintr-un reportaj Digi24: „Le-au zăpăcit de le-au luat naiba de voturi.” Dapăi de alegeri.

Cred că cea mai bună soluție pentru politica românească nu e doar această coaliție, ci la propriu o comasare a celor două partide PSD și PNL și să rezulte oficial PSDNL. O unificare completă, să știm o treabă. În România nu există dreapta și stânga ca doctrină politică, e doar o luptă de interese, astfel că, de ce să mai avem două mari partide când putem avea unul și mare? Trăiască partidul unic! Vă sună cunoscut?

Sunt și părți bune în toată această harababură politică

Cum am zis și într-un articol anterior, politicienii noștri sunt atât de focusați pe funcțiile lor, încât uită de cetățean, de mediul privat, iar noi ne putem vedea (oarecum) liniștiți de treabă. Oarecum, că mai există câte un tăntălău care să tulbure apele.

Ați vedea în SUA o alianță între democrați și republicani?

L-ați vedea pe Trump stând la masă cu Biden într-o coaliție guvernamentală? Că eu nu. Bine, orice e posibil în țara tuturor posibilităților, dar parcă nu o astfel de alianță politică la nivel de guvernare. Nu în acest moment. Cred.

La noi, cea mai bună soluție e comasarea partidelor mari și să rămânem noi ceilalți cu Simion și Șoșoacă pe deoparte și cu USR, Reper pe cealaltă parte. 

Râdem, glumim, dar chiar au zăpăcit de tot programul alegerilor. Ceea ce și cred că și-au dorit. 

Duamni ajutâ. 

Sursa foto

Mă poți urmări și pe Google News

3 Comments

    • Pavel

      Nu și oficial. Acum sunt un fel de siamezi despărțiți în văzul lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *