Cel mai șocant reportaj de la Recorder

Venisem de la alergat. M-am dușuit și aveam în minte să-mi savurez premiul pentru că am alergat și azi: berea de seară.

Aveam o notificare de la Recorder pe Youtube și bănuiam că e ceva cu donarea celor 3.5% din impozitul pe venit, așa că nu i-am dat importanță când îmi apăruse. Daaar, pus în canapea, instalat laptopul pe măsuța de cafea, deschid YT și notificarea de la Recorder. Și mă lovește un nou reportaj, că e mult spus investigație.

Și nu cred că exagerez când spun că este cel mai șocant reportaj de la Recorder. Cel mai dezgustător. Cel mai inexplicabil. Șocant și nu altfel.

După 9 luni de la nenorocirea de la Crevedia, în care au murit oameni, au fost case distruse din cauza mișmașurilor făcute de conducătorii din zonă, Alex Nedea se duce să vadă care mai e treaba pe acolo. Iar treaba la Crevedia este și mai împuțită. Și șocantă.

Primarul s-a întors în PSD, prim-covrigarul țării se face că a uitat că era mare haiduc cu primarul din Crevedia, primarul continuă cu manevrele îndoelnice, va candida din nou și mai mult ca sigur va rămâne în funcție. Incredibil.

În timp ce… unul dintre cei care a avut de suferit – casă distrusă complet și soție moartă după eveniment – și-a pus pe gardul reconstruit de primărie un afiș electoral cu un mesaj incredibil: el îl susține pe cel care a înlesnit moartea soției sale. Dar nu e de mirare, că el voia să-și salveze mașina, nu soția.

Și nu e singurul. Vorba aia, numele prostului pe toate gardurile din Crevedia.

Iar pentru că justiția din România nu mai există, puiul de Crevedia ce a zis, hai să continui cu șmenurile și împarte pământ prin localitate tuturor apropiaților. Gratuit sau pe mai nimic. Iar nenea ăla agresivul, iertare, dar numai chip de om dus la biserică nu are. Și de afacerist curat.

Să nu mai zic că între timp a asfaltat și un drum care deja e vraiște. Concluzia e simplă: la Crevedia lucrurile sunt necurate, șocante și cu toate astea poporul ține cu actualul primar. Ei, da, ne cam merităm soarta… Alo, DNA?

Vă invit să urmăriți reportajul. 30 de minute de rămâi mască.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *