Știrile de vinerea asta #12

 1. Camera Reprezentanților din SUA a aprobat ajutorul vital pentru Ucraina, de 61 de miliarde de dolari. O dat domnu’!
 2. Imagini revoltătoare din Iran, unde polițiștii aplică „planul alb”. Femeile sunt luate pe sus și aruncate în dube. Religie de ev mediu, acțiuni de ev mediu.
 3. Michelin mută producția de anvelope pentru camioane din Polonia în România. Semne bune.
 4. După 15 ore de ședință, PNL și PSD au rupt alianța la București. Firea și Burduja vor candida pentru PMB. Coaliția renunță la Cătălin Cîrstoiu. Ce brambureală.
 5. Sondaj INSCOP. Alianţa PSD-PNL ar obține 46,6% din voturi la europarlamentare. AUR e pe locul 2, dar pierde procente. Să vedem după marea ședință.
 6. Iohannis a vizitat Coreea de Sud, după ce ar fi zburat din Sibiu cu un avion de lux. Îmi place că după toate vizitele primului om în stat rămânem doar cu faptul că a zburat cu un avion de lux. Atât poate omul.
 7. Bugetele mondiale de înarmare au atins un nivel record / Cât cheltuie marile puteri- raport SIPRI
 8. Recrutări la MApN: Majoritatea candidaților au picat probele fizice, psihologice și medicale. Venitul net al unui soldat/gradat. Suntem bine…
 9. Curtea Supremă a admis plângerea depusă de Emilia Șercan împotriva lui Lucian Bode / Șercan: “O primă victorie în instanță în dosarul de kompromat.”
 10. Fugarul Ilan Șor, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul „Frauda bancară”, anunță formarea blocului politic „Victoria”/Pobeda. Guțul, Tauber și liderii partidelor afiliate fostului deputat s-au reunit la Moscova.
 11. Iohannis: Am venit în Coreea cu o aeronavă mică. Ce arogant.
 12. ANPC verifică site-urile chinezești de cumpărături Temu și Shein
 13. Raport al Departamentului de Stat al SUA: Spitalele, poliția și vămile din România sunt în continuare afectate de corupție și abuzuri
 14. Parlamentul European a aprobat reguli care obligă companiile să repare produsele uzate, după perioada de garanție, la prețuri rezonabile. Și ce facem cu era consumerismului?
 15. Clotilde Armand a fost trimisă în judecată / Ea și-a depus joi candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 1. Dar nici altă variantă nu e pentru Sectorul 1. Păcat de sectorul ăsta…
 16. Economia americană a încetinit peste așteptări în primul trimestru din 2024
 17. Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la trei ani și jumătate de închisoare cu executare

Bune de citit, văzut sau ascultat

 1. Cum a pierdut statul român un teren din nordul Capitalei care produce anual, numai din chirii, 30 milioane de euro
 2. Coressy, franciza și țepuiții. Investigație
 3. La răscruce de păcănele. Reportaj din Videle, unul din orașele unde sălile de jocuri devin ilegale
 4. INVESTIGAȚIE VIDEO Elita stomatologiei românești, aprovizionată de ani buni cu materiale sanitare „la negru”
 5. INVESTIGAȚIE Banii big farma ajung la societatea medicală condusă de ministrul Rafila prin firma unui fost șef al spitalului SRI
 6. Statul la stat. Arenele BNR, folosite exclusiv de angajații instituției: „Pentru noi nu e o bază de tenis, ci sediul secundar de maximă securitate”

Mă poți urmări și pe Google News

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *