A apărut Bing Create – generator AI de imagini

Sau Microsoft Bing Image Creator. Că se pare că nu sunt deciși asupra a ce denumire să folosească și pentru acest tool înzestrat cu inteligență artificială. Este practic o nouă integrare a ceea ce cei de la Open AI au dezvoltat deja, generatorul de imagini cu ajutorul inteligenței artificiale DALL-E.

Până să apară DALL-E sau până să aflu eu de existența lui, m-am jucat o perioadă cu un alt generator de imagini AI – MidJourney. Pentru că nu le dădeam instrucțiuni lungi și cât mai precise, rezultatele nu erau cele mai spectaculoase. Gafau destul de mult mai ales atunci când le ceream să deseneze fețe umane. Ieșea ceva bun de filme horror. Am testat și acum DALL-E, iar îmbunătățirile nu se văd prea mult. Fața femeii nu mai este de zombi din filmele americane, dar bărbatul a fost uitat de tot.

Imagine generată cu Open AI – DALL-E

Și nu, nu am selectat eu cea mai nasoală imagine, iată și restul rezultatelor. Bărbatul a fost uitat complet, și în două exemple chiar și femeia.

Imagini generate cu Open AI – DALL-E

M-am jucat un pic și cu Bing Create, iar rezultatele pot spune că sunt chiar spectaculoase. I-am cerut același lucru, dar în engleză pentru că încă nu știe română. Aici nu că a respectat cerința bărbat și femeie, dar i-a plasat și în perioade diferite și în zone diferite. Știe cu politically correct și inteligența artificială.

Imagine generată cu Bing Create

Și pentru că sunt fan munte, i-am dat să genereze o imagine cu cea mai dragă priveliște mie: munții înzăpeziți și pajiște verde. Da, este posibil așa ceva în zona de munte. Iar rezultal mi se pare remarcabil.

Tu te-ai jucat cu un astfel de generator de imagini? Mulțumit de rezultate?

Mă poți citi și în Google News

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *